Μήνυση στην Apple για την τεχνολογία ανίχνευσης κολπικής μαρμαρυγής

Το ηλεκτρονικό καρδιογράφημα που μπορεί να πραγματοποιήσει το Apple Watch έχει σώσει αρκετές ζωές, με ανθρώπους να πηγαίνουν στον γιατρό ανταποκρινόμενοι στην προειδοποίηση του smartwatch για κολπική μαρμαρυγή, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Dr. Joseph Wiesel να κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας που το δημιούργησε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο γιατρός, η Apple «έκλεψε» απ’ αυτόν το χαρακτηριστικό Afib. Η πατέντα που είχε καταχωρήσει ο Wiesel το 2016 αναφέρεται ως ένα εργαλείο παρακολούθησης ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού από διαδοχικές χρονικές στιγμές.

Όταν ο Wiesel επικοινώνησε με την Apple το 2017 για μία πιθανή συνεργασία, η εταιρία τον απέρριψε. Ο γιατρός τώρα ζητά από το δικαστήριο να απαγορέψει στην Apple να χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνολογία και να τον αποζημιώσει με όσα θεωρεί πως του χρωστούν.

Η Apple δεν έχει προσφέρει ακόμα κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.

%

Πρόσφατα Άρθρα

Μόνο το CAS μπορεί να βγάλει δεύτερο τον ΠΑΟΚ μετά και το «ναυάγιο»

Aγαπητή Metrosport, Και τώρα, αντίο δεύτερη θέση, εκτός κι αν το CAS έχει διαφορετική γνώμη. Μόνο σ' αυτό ελπίζει πλέον ο ΠΑΟΚ μετά τη νέα κακή εμφάνιση και το...

UNESCO: Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς η Αγία Σοφία, έχει νομικές δεσμεύσεις η Τουρκία

Η UNESCO πρέπει να ειδοποιηθεί για οποιαδήποτε μετατροπή στο μουσείο της Αγίας Σοφίας, για την οποία πιθανόν θα πρέπει να υπάρξει νέα αξιολόγηση από...

Σχετικά Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να φιλοξενήσουμε το άρθρο σας